2018-10-13 06:15:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Mindent túlzásba visz a mai napon

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvező fényszöget vet a Kos jegyére, és ez komoly lendületet ad önnek. A háztartási munkát nagyon gyorsan el tudja intézni. A Mars kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal, ez kisebb válságot idézhet elő a párkapcsolatában. Egyes dolgokban egyszerűen nem tudnak közös nevezőre jutni. Jobb lenne mégis valahogy megegyezni...


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz szemben áll a Bika jegyével. A körültekintést és a diszkréciót igénylő beszélgetésekre egyszerűen alkalmatlannak fogja érezni magát, most túlságosan türelmetlen és heves ezekhez. Ha egy kapcsolat most kezdődik el, az viharos és szenvedélyes lesz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy félreértett üzenet, vagy telefon bonyodalmakat okozhat. Rokonát vagy házastársát csak a hiba teljes kijavításával csillapíthatja le. Keresse a legcélravezetőbb megoldást.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében van. Mindent túlzásba visz a mai napon. Túláradó szenvedélyével éppen az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretne. Emelkedjen felül az apró súrlódásokon, gondolkodjon reálisan.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most nehézkesen megy minden. Nem érti az okát, pedig egyszerű: magánéletének hullámzásai most sokkal jobban megviselik, mint máskor.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold még a Nyilasban jár. Olyan élményekben és személyes találkozásokban lehet része, amelyek elmélyítik, és szélesíteni fogják önismeretét. Ön is, és kapcsolatai is változni és fejlődni fognak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem engedheti meg, hogy átgázoljanak önön. Ne feledje, hogy kölcsönös megegyezés is létezik a világon... Ki kell fejlesztenie érdekérvényesítő képességét, és ha ez sikerül, káprázatos eredményekre juthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter maradt a Skorpió jegyében. Kapcsolatai ma kellemesnek ígérkeznek. Hajlik a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett, de azért ne hagyja kicsúszni kezéből az irányítást.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold-hatás segíti abban, hogy minden helyzetre megtalálja az ideális megoldást. Vigyen vidámságot környezete életébe, szervezzen valamilyen érdekes programot! A baráti találkozók, a régi ismerősökkel folytatott beszélgetések most különösen élvezetesek lesznek.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Túl sok információ birtokosa, s ezzel nem könnyű együtt élni... Inkább bonyodalmat okoz, semmint helyzeti előnyt jelentene. Próbáljon meg rendet tenni, ellenkező esetben összecsapnak a feje fölött a hullámok.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében van. Tartsa magát eredeti terveihez, most nem érdemes improvizálni. A távolból kapott híreket kezelje elővigyázatosan, ne vegyen semmit készpénznek. Este remek hangulatban lesz, elfelejti a napi problémákat.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Skorpió jegyében még jó bolygók állnak, így meglehetősen felélénkül az élete. Kitűnően érzi magát, örömmel folytat majd eszmecseréket, és ismerkedik új emberekkel. Este sok újdonságról szerez tudomást.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: